Όροι και προυποθέσεις

 

Όροι χρήσης

·         -Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης θα πρέπει τα προϊόντα και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση. Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Το πακέτο θα πρέπει να συνοδεύεται οπωσδήποτε από δελτίο αποστολής.

·        
-Όσον αφορά κάποιο προϊόν που έχει βλάβη θα πρέπει να επικοινωνείτε με το τεχνικό μας τμήμα και σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα αποστολής ή η μεταφορά επιβαρύνουν τον πελάτη. 
-Οι αποστολές εμπορευμάτων μέσω courier(acs, γενική ταχυδρομική κτλ) θα πρέπει να παραλαμβάνονται εντός 3 ημερών από την άφιξη τους αλλιώς επιστρέφονται στον αρχικό τους αποστολέα και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
-Η εγγύηση των προϊόντων είναι από 2 έως 5 έτη εκτός των μπαταριών οι οποίες καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. 
-Αντικατάσταση-επισκευή προϊόντων γίνεται αφού πρώτα ελεγχθούν τα ελαττωματικά προϊόντα από το service της εταιρείας μας. Ο χρόνος ελέγχου εξαρτάται από το φόρτο του service και τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού. Ελάχιστος χρόνος ελέγχου 3 ημέρες.
-Προϊόντα στα οποία η βλάβη προέρχεται από λάθος συνδεσμολογία, υπερτάσεις, κεραυνούς και ακραία καιρικά φαινόμενα δεν καλύπτονται από εγγύηση. 
Επίσης προϊόντα στα οποία κόβονται τα καλώδια και τα βύσματα πχ κάμερες δεν καλύπτονται από εγγύηση.